Domovská stránka Aktuality Dílenské skříně

Dílenské skříně

10. 4. 2020

Nabízíme Vám kvalitní a odolné dílenské skříně, které se skvěle hodí pro efektivní uložení věcí různého charakteru.

Dílenské skříně najdou využití nejenom v dílnách, ale také na mnoha dalších místech, jako jsou např. servisy, archivy, sklady a další místa, kde je potřeba dostatek dobře chráněného úložného prostoru.

Přinášíme Vám velmi široký sortiment dílenských skříní v několika variantách. Můžete vybírat ze šatních, kovových či bezpečnostních skříní. Šatní skříně jsou naprostou nezbytností všude tam, kde se po pracovnících vyžaduje, aby nosili náležitý pracovní oděv. Kovové skříně jsou velice odolné a poskytují tak vysokou ochranu všem uloženým věcem. Pro uskladnění nebezpečných látek a materiálů Vám nabízíme bezpečnostní skříně.

Co Vám naše skříně přinesou?

V každém případě získáte možnost efektivního využití prostoru. Podle svých individuálních potřeb můžete vybírat skříně rozdělené policemi, zásuvkami, skříně s křídlovými nebo pevnými dveřmi, či bez a skříně s plastovými boxy. Možností je skutečně mnoho a záleží pouze na Vás a na Vašich požadavcích. Dále můžete vybírat např. skříně na počítače, které Vám zase poskytnou důležitou ochranu počítače před prachem a dalšími vlivy a také možnost pohodlné manipulace s počítačem tam, kde ho zrovna potřebujete.

Vzhledem k tomu, že v dílnách a jiných výrobních procesech působí mnoho nepříznivých vlivů, je potřeba, aby skříně byly skutečně vysoce odolné. Víme, že každý má své individuální potřeby, proto si můžete sestavit skříň přímo na míru. Skříně z naší nabídky mají několik velmi důležitých výhod. Kromě vysoké kvality a praktičnosti je to také dlouhá životnost. Přesto, že se jedná o nábytek do dílny, u kterého by nemusel design hrát takovou roli, i tak se jedná o velmi moderní nábytek. Jednou z největších výhod jsou naše ceny, které jsou více než příznivé. Chceme Vám poskytnout to nejlepší zboží za ty nejnižší ceny.

dilenske-kovove-skrine

Společnost REGAZ s.r.o. je výhradním distributorem výrobků Fami.

Vestavby StoreVan jsou vhodné pro všechny typy dodávek i pickupů.

Společnost iMilani srl je výrobce plastových přepravek, boxů a zásobníků.
RegazRegazRegazRegaz
Od roku 2003 jsme certifikováni dle norem ISO9001 a ISO14001.
V roce 2023 jsme opět získali nejvyšší hodnocení důvěryhodnosti firmy AAA.
Od roku 2007 jsme členem Registru solventních firem.
Také v roce 2023 jsme získali ocenění Spolehlivá firma.
Regaz