Skladové regály a regálové systémy

Nabízíme profesionální kovové regály. Kombinací správných materiálů při výrobě dosahují nosné prvky konstrukce maximální nosnosti. V naší nabídce jsou jak stavebnicové, nastavitelné konstrukce tak pevné monolitové regály s různými povrchovými úpravami - od zinkování po lakování speciálními laky. Kvalitní povrchová úprava zajistí odolnost všech prvků vůči vnějším vlivům.

Pro snadnou organizaci skladů a logistických center můžete také využít pojízdných regálů. Ty šetří místo a umožňují maximálně flexibilní využití Vašich skladových prostor. V některých případech je však nutné stojiny pro větší stabilitu ukotvit ke zdi. Pro prodejny nabízíme vozíky a mobilní stojany i s plastovými přepravkami. Tyto regálové systémy vynikají moderním designem a flexibilitou - jsou tedy ideálním řešením pro Vaši prodejnu.

Nevyhovují vám rozměry našich regálů? Sestavte si vlastní regálový systém přesně pro Váš sklad či prodejnu pomocí našeho online návrháře. Návrh kvalitního regálového systému je snadný: zvolte požadované rozměry, nosnost a vzhled. Okamžitě vidíte cenu a dostupnost Vašeho nového regálu. Stačí odeslat objednávku a my Vám vše dodáme přesně podle Vašich požadavků včetně detailního návodu na montáž.

Kvalitní regály nakupujte u odborníků na regálové systémy firmy REGAZ.

Created by Redenge 2010, Internetový obchod Redenge e-shop