Domovská stránka Aktuality Plastové boxy a přepravky

Plastové boxy a přepravky

24. 8. 2019
V naší nabídce najdete plastové přepravky a boxy v široké škále pro nejrůznější účely - skladovací regálové boxy, vychystávací, přepravní, distribuční a speciální obaly. Plastové přepravky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a slouží jako efektivní vratné obaly. Plastové boxy jsou dnes již standardní typy přepravek pro určitá odvětví. V kombinaci s fixacemi a dalšími doplňky, jako jsou nosiče etiket příp. plomby, lze připravit vysoce efektivní řešení, které v mnohém předčí kartónové krabice.

Regálové přepravky a plastové boxy

Regálové paletky nebo také biny, jak jsou často nazývány, slouží k ukládání součástí i výrobků v regálech. Umožňují organizované skladování a zároveň snadné vychystávání neboť jednotlivé pozice lze snadno identifikovat etiketou. Velký výběr velikostí poskytuje možnost vytvořit skladovací systém na míru. Některé typy skladovacích boxů jsou stohovatelné na sebe a tvoří tak samonosný a vysoce flexibilní regál.

Skládací přepravky

Skládací nebo také sklapovací přepravky jsou progresivní variantou pro přepravu na velké vzdálenosti, kdy tvoří zpětná doprava nemalé náklady a také tam, kde je potřeba prázdné bedýnky uskladnit, např. mimo sezonu. Pro takovéto aplikace jsme vyvinuli řešení, která se vyznačují vysokou robustností a tím i životností a zároveň maximální úsporou místa. Skládací provedení je oblíbené jak v obchodu (ovoce, zelenina) tak i jiných distribučních a zasílatelských systémech.

Zasouvací přepravky

Kónické stěny tohoto typu boxů umožňují vzájemné zasouvání do sebe, což přispívá k úspoře nákladů při zpětné přepravě prázdných obalů. Zasouvací přepravky s rovnými stěnami je možné stohovat pouze v kombinaci s víkem, naproti tomu stohovatelné zasouvací přepravky jsou opatřeny segmenty, které umožňují stohování a při otočení o 180 stupňů zasunutí přepravky. Lze je tedy stavět na sebe i bez použití vík. Ideálním distribučním obalem je pak bedna s integrovaným dvojdílným víkem. Na výběr je mnoho velikostí a to v nejrůznějších provedeních.

Euro-přepravky

Euro přepravky jsou svými rozměry velmi praktické, protože jde o standardizované rozměry, kterými se řídí spoustu výrobců nejen pro logistický průmysl. S euro přepravkami si tak můžete být jisti, že přesně padnou do konstrukce regálů, lze je efektivně uspořádat na EURO paletách atd. V naší nabídce naleznete euro přepravky mnoha rozměrů včetně příslušenství a regálů, do kterých je můžete efektivně ukládat.

Nabízíme širokou škálu plastových boxů i kovových přepravek pro snadnou organizaci Vašeho skladu. Naše euro přepravky odpovídají standardním rozměrům a jsou vhodné pro všechna pracovní prostředí od logistických skladů a prodejen až po dílny a  laboratoře. Díky pevné konstrukci jsou všechny boxy stohovatelné a  mají vysokou nosnost.
plastovy-box-regaz

Společnost REGAZ s.r.o. je výhradním distributorem výrobků Fami.

Vestavby StoreVan jsou vhodné pro všechny typy dodávek i pickupů.

Společnost iMilani srl je výrobce plastových přepravek, boxů a zásobníků.
RegazRegazRegazRegaz
Od roku 2003 jsme certifikováni dle norem ISO9001 a ISO14001.
V roce 2023 jsme opět získali nejvyšší hodnocení důvěryhodnosti firmy AAA.
Od roku 2007 jsme členem Registru solventních firem.
Také v roce 2023 jsme získali ocenění Spolehlivá firma.
Regaz